Tvoj novi dom - Učenički dom Kvarner

Dom kroz prošlost….

Kroz prošlost doma koja je započela pred sedam desetljeća, mnogi su učenici živjeli u nekadašnjoj zgradi izgrađenoj davne 1894. godine. 

Kroz narednih pedesetak godina utemeljen je dom 18. ožujka 1948. godine u sklopu Vojno – industrijske škole, a kasnije i Brodograđevne industrijske škole. Tada su zidovi doma funkcionirali samo za učenike, što se promijenilo školske godine 2000./2001. kada se u dom počinju primati i učenice. 

Djelatnici doma

Domski dani

Domski dani su naše jednogodišnje glasilo za učenike, djelatnike i sve one koji nešto požele pročitati o Učeničkom domu Kvarner. S obzirom da je dosad kreativno osmišljen i stvoren za sve čitatelje po trideseti put (2019. godine), možete samo uvidjeti kakva je tradicija novinarstva u domu. 

Koga zanima što mi radimo tijekom godine, koje smo radionice, događaje i manifestacije organizirali, posjetili i naravno, ovjekovječili…Tu uvijek možete saznati sve što vas zanima. 

Radi se časopisu na kojem kako učenici, tako i odgajatelji rade tijekom godine za one koji ”…žele znati više”.  

Evo kako izgleda ovogodišnji primjerak….


Ako imaš što za napomenuti, reći, napisati ili jednostavno  želiš nešto podijeliti s nama… Javi nam se na:  [email protected]