Novosti - Učenički dom Kvarner

Zimski turnir u stolnom tenisu i šahu

I ove godine, naš dom organizirao je Zimske turnire u stolnom tenisu i šahu. Unatoč tmurnom jesenskom vremenu, učenici su bili i više nego motivirani da pokažu borbenost na terenu i pravi sportski duh. Naša stolnoteniska ekipa ostvarila je zapažene rezultate i to ženska ekipa odlično 1.mjesto, a muška ekipa visoko 3.mjesto. Iako nisu ostvarili

Obilježili smo Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Uz pomoć zdravstvene voditeljice, naši učenici su izradom informativnog panoa obilježili Svjetski dan borbe protiv AIDS-a.

"Život s vagom" Udruge Hepatos

S ciljem prevencije poremećaja u prehrani, održana je edukativna predstava “Život s vagom” Udruge Hepatos. Zanimljiv pristup, komični elementi i izvrsne uloge ono je što je učenicima držalo pažnju do samoga kraja.

Zimski turnir u badmintonu

Naša ženska ekipa osvojila je visoko 3.mjesto na Zimskom turniru u badmintonu koji je organizirao Dom učenika Sušak. Čestitke djevojkama na odličnoj igri!

Posjet studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci

Uspješna suradnja sa Filozofskim fakultetom u Rijeci realizirana je posjetom studentica 1.godine diplomskog studija pedagogije i njihove profesorice Anitom Zovko u okviru kolegija Domska pedagogija. U razgovoru s pedagoginjom Natašom Vučinić, studenti su iz prve ruke saznali kako izgleda život u domu te su prisustvovali edukativnoj radionici “Pomade moje none” pod vodstvom odgajateljice Maše Sancin

Prehrambena piramida

Učenice Likovne družine uživale su u druženju i kreativnom radu oslikavanja zida restorana s temom prehrambene piramide. Sad, u svakom trenutku, naši učenici imaju podsjetnik na zdrave prehrambene navike.

Zimski turnir u nogometu

Naša nogometna ekipa sudjelovala je na nogometnom turniru u Pazinu u organizaciji Učeničkog doma Pazinskog kolegija. Svojom igrom pokazali su pravi timski i borbeni duh te zasluženo osvojili 1.mjesto. Stoga, iskrene čestitke našim učenicima!

Predavanje o pravilnoj prehrani

U suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo održano je predavanje o pravilnoj prehrani.

Održana još jedna zanimljiva radionica u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture

Još jedna uspješna i zanimljiva radionica je iza nas. U suradnji sa Zajednicom tehničke kulture, učenici su uređivali odabrane motive te radili pripremu za laserski rezač. Osim što su izrezivali prigodne motive, naučili su nešto novo i korisno.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Tiho i dostojanstveno obilježio se taj dan, 18.11. – Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Učenici i djelatnici su paljenjem lampiona ispred doma odali počast svim stradalima.