47. regionalna domijada u kulturi

Kulturni dio 47. regionalne domijade održan je kulturnom centru Gervais u organizaciji Učeničkog doma Lovran. Pod mentorstvom svojih odgajatelja, naši su učenici bili uključeni u mnogobrojne kategorije (likovna umjetnost: crtež, slika, skulptura; primijenjena umjetnost: rukotvorine, modni i industrijski dizajn, te fotografija, scenski i glazbeni izraz). Nakon cjelodnevnog angažmana, proba i svečanog programa, u dom se vraćamo sa sjajnim priznanjima.

Učenički žiri nagradio nas je sa 1. mjestom za skulpturu (N. Macinić i D. Zećiri), 2. mjestom (N. Macinić) i 3. mjestom (D. Zećiri) u kategoriji crteža te 3.mjestom (N. Majcan) za recitaciju. Stručni žiri također je prepoznao kvalitete u sljedećim radovima: fotografija “Hidden” 3.mjesto (E. Gušćić), crtež “Desilo se” 3.mjesto (N. Macinić) te rad u kategoriji slikarstva “Kauboj” 2.mjesto (D. Zećiri).

Iskustvom i stvaranjem uspomena motivirani smo za daljnje aktivnosti, kreativan rad i nove izazove. Čestitke svim sudionicima na sudjelovanju i svom doprinosu kulturi kao važnom segmentu naših života!