Novosti - Učenički dom Kvarner

Proljetni turnir u nogometu

Proljetni turnir u stolnom tenisu

Muška ekipa stolnog tenisa nastupila je 26.02.2020. na Proljetnom turniru koji tradicionalno organizira učenički dom Karlovac.Sudjelovali su učenici; Erik Kotvica-Celčić, Antun Roždijevac i David Matasić i voditelj odgajatelj A. Marjanović, prof.Bila je ovo odlična priprema za predstojeći nastup dečki na predstojećoj Međužupanijskoj Domijadi.

Proljetni šahovski turnir

Dana 28.02. održao se Proljetni šahovski turnir u Ženskom učeničkom domu Marije Krucifikse Kozulić na kojem je sudjelovala i naša ekipa. Petra Ilijić i Paula Kvaternik pokazale su jako dobru igru te su osvojile izvrsno drugo mjesto.

Sudjelovali smo u obilježavanju Dana ružičastih majica u Domu Marije Jambrišak

Naša početna stanica bila je autobusni kolodvor na Žabici. Razlog tome bio je poziv Učeničkog doma Marije Jambrišak da sudjelujemo na proslavi Dana ružičastih majica koji se ove godine obilježio 26.02.2020 godine. Odgajateljica Majda i ja uputile same prema Zagrebu kroz tmurno i kišovito vrijeme. Došle smo u dom oko 10 sati, a kako smo

Alisa u zemlji maškara!

Od ranog jutra karte su igrale svoju igru u našem domu, a glavni trik sačuvale su za Međunarodnu karnevalsku povorku. Na najluđoj i najmaštovitijoj karnevalskoj povorci pokazali smo kartaško umijeće te zajedno s ostalim Učeničkim domovima otplesali svoj ples. Uz obilje smijeha, zabave i novih prijateljstava završili smo jedan od najluđih dana u godini. 

S radionice Udruge U.Z.O.R. ...

Udruga U.Z.O.R. organizirala je zanimljiva i edukativna predavanja i radionice o internetu. Naši učenici imali su prilike pokazati svoja znanja o internetu, a pritom naučiti i nešto novo.

VaLeNtInOvO >3

Slavimo početak presjedanja našeg ''grada koji teče'' kao europske prijestolnice kulture 2020.

S početkom vikenda, u subotu, 1.veljače naš grad postaje prijestolnica europske kulture za 2020. godinu. Kroz 365 dana možemo očekivati više od 55 umjetnika koji će gostovati u Rijeci, 300 kulturnih programa te 600 pojedinačnih događanja. Zaista se veselimo da Rijeka, grad koji teče, naša ”Luka različitosti”, ponovno zasja na karti europskog identiteta.

Čestitka

Blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu godinu žele vam ravnateljica i zaposlenici Učeničkog doma Kvarner!

Čestitamo Anamariji!

Upoznajte najbolju juniorsku kuglašicu Hrvatske! Naša učenica Anamarija Grdić proglašena je najboljom kuglašicom Hrvatske za 2019. godinu u kategoriji juniorki. Svečano uručenje priznanja bit će 22.12.2109. u Čakovcu. Anamarija je aktivna i uspješna članica Kuglačkog kluba Mlaka u kojem postiže zavidne rezultate i osvaja mnogobrojne medalje na državnim natjecanjima. Nastupila je na 13. Svjetskom mlađem