41. regionalna domijada - sport

KOŠARKA 1. MJESTO – ČESTITAMO!!!
Svojom izvrsnom igrom, doveli su nas do 1.mjesta na 41.međužupanijskoj domijadi u Karlovcu. Pozitivan sportski duh i timski rad pratili su našu košarkašku ekipu tijekom cijelog natjecanja.

ODBOJKA
Ovogodišnja 41. Međužupanijska domijada u organizaciji Učeničkog doma Karlovac polako je iza nas. Još uvijek se sabiru dojmovi sa sportskih terena. Natjecanje u odbojci odvijalo se u sportskoj dvorani Grabrik u Karlovcu. Sudjelovalo je 6 ekipa naše regije .Na opće zadovoljstvo naše  učenice osvojile su odlično 2. mjesto u ravnopravnoj finalnoj utakmici s domom Pula koji se za nijansu u odlučujućim poenima pokazao kao bolji suparnik.Sve čestitke pobjedničkoj ekipi ali i našim sjajnim odbojkašicama na prikazanoj igri, požrtvovnosti i sportskom ponašanju. Ekipu našega doma predstavljale su učenice: Ivona Cicović, Antonija Ćaćić, Anđela Ćaćić, Lucija Baričević, Ivana Matijević, Vana Morena Dujmović, Dora Moguš, i Anđela Kučinić. Sve je proteklo u sportskom druženju i ugodnoj atmosferi.

STOLNI TENIS
Ženska i muška ekipa slobodne aktivnosti stolnog tenisa našeg doma sudjelovala je u sportskom programu 41. domijade u Karlovcu 15.4.2016.Putovali smo u dobrom raspoloženju,zadovoljni smo nastupom , programom natjecanja i susretom sa sudionicima drugih domova.Natjecanje je proteklo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi sportskog i kolegijalnog druženja.Nastavljamo i sljedeće godine.

ŠAH
Na regionalnoj domijadi u Karlovcu nastupile su i ženska i muška šahovska ekipa našeg Doma. Natjecanje u šahu održavalo se u sportskoj dvorani Mladost. Igrao se liga-sistem (svaka je ekipa igrala sa svakom), a svaki je igrač imao po 20 minuta za svaku partiju. Našu žensku ekipu činile su Mateja Čop i Petra Stipeč- prvi sastav, te Laura Nežić, kao rezervna igračica.

Naša muška ekipa uključivala je Sandija Dušića,  Vincislava Kešinovića,, Ivana Golubičića, i Luku Despota-prvi sastav, te Matiju Makeka kao rezervnog igrača . Po ostvarenom broju pobjeda i bodova, šahisti su osvojenim petim mjestom bili među boljim ekipama. Šahovski turnir je, uglavnom, krasila prijateljska atmosfera i pozitivan natjecateljski duh.