41. državna domijada

Još jedna Domijada je iza nas, ali osjećaj ponosa dugo će ostati u nama. Unatoč jakoj konkurenciji, učenici su pokazali najbolje od sebe te ostvarili iznimne rezultate. Uloženi trud i upornost u natjecanju isplatili su se našim košarkašima koji su uvjerljivom igrom zasluženo osvojili 1. mjesto. Najboljim igračem turnira proglašen je učenik Arian Jovanović. U kategoriji slikarstva, slika “Nazvano” učenika Zvonimira Pribanića i Karle Lovrinović osvojila je 2. mjesto stručnog žirija. Još jednom, BRAVO za naše učenike!

41. državna domijada održavala se u Rovinju od 6.5. do 8.5.2016. Na otvaranju Državne domijade sudjelovala je i naša maškarana grupa “Nevera iz Kvarnera” . Zajedno s Učeničkim domom Novi Zagreb, učenici su zaplesali u završnici prvog dijela kulturnog programa. Svojom veselom koreografijom upotpunili su završetak natjecanja u scenskom izrazu. 

Povratak u Rijeku protekao je u izmjenjivanju dojmova i sa željom da iduću Državnu domijadu pamtimo po druženju, natjecanjima i naravno, osvojenim mjestima.