NALAZITE SE U > POSEBNI PROGRAMI > Dan Doma
Dan Doma

Dan Doma

Dan doma 2012./13.
Učenički dom Kvarner proslavio je 15.03.2013. Dan doma i svoju 65. godišnjicu postojanja. Ugostili smo korisnike brojnih domova i škola diljem Hrvatske, a naši stalni gosti bili su i učenici Dijaškog doma Drava iz Maribora.
Proslava Dana doma slijedila je iskušanu i uspješnu formulu, pa smo pripremili raznolik i bogat program sastavljen od sporta, radionica i svečanosti.
Spotski program je nudio streetball, stolni tenis i šah, a za kreativce smo pripremili nekoliko zanimljivih i inovativnih radionica.
Uslijedio je svečani dio u Klubu mladeži u kojem smo uživali u glazbenim točkama i recitacijama naših učenika, a novinarska družina upoznala nas je s novim brojem domskog lista Domski dani. Dobro raspoloženi i zadovoljni, druženje smo nastavili razgledavanjem izložbe i razmjenom dojmova.

Dan doma 2013./14.
Obljetnicu postojanja našeg Doma obilježili smo prigodnim programom za učenike i djelatnike. Bila je to i savršena prilika da se prezentira novi broj lista Domski dani, u koji se kao i svake godine ulaže puno truda kako bi oduševio sve naše čitatelje. Za dodatno podizanje atmosfere pobrinula se glazbena družina, a dobro raspoloženje nastavilo se uz ukusni domjenak, stolni nogomet i druženje.

Dan doma 2014./2015.
Još jedan rođendan našega Doma protekao je u veselom i slavljeničkom raspoloženju. Prigodan program, u kojem smo promovirali novi broj našega lista Domski dani, oduševio je domaćine i uzvanike, a tome je značajno pridonijela i glazbena družina sa svojim glazbenim točkama. 

Dan doma 2015./2016.
Već tradicionalna proslava Dana doma i ove godine je protekla u slavljeničkom raspoloženju. Uz prigodan program, promociju Domskih dana, podjela pohvala i nagrada uzornim učenicima te druženje sa sudinicima Domijade, zabave i smijeha nije nedostajalo.