NALAZITE SE U > NOVOSTI
39. međužupanijska domijada - kultura

39. međužupanijska domijada - kultura

Ovogodišnji kulturni dio 39. međužupanijske domijade održao se 22.03.2014. u opatijskom hotelu Adriatic, u organizaciji Učeničkog doma Lovran. 
Za svakog učenika i odgajatelja dan održavanja domijade je poseban, a radovi u čiji je nastanak uloženo puno truda i ljubavi, nastoje se prezentirali u najboljem svjetlu. Tako smo i mi dali sve od sebe i na ovu manifestaciju krenuli punih ruku učeničkih radova, a u dom se vratili s isto toliko nagrada.  
Stručni žiri nagradio je našu likovnu družinu s 2. mjestom za rad "Čarobni tepih" u kategoriji rukotvorina te 2. mjestom za rad "Bez naslova" u kategoriji crteža.
I učenički žiri visoko je vrednovao nekoliko naših uradaka među kojima 1. mjesto za rad "Vukovar 2" u kategoriji rukotvorina, 2. mjesto za rad "Johnny Depp" u kategoriji crteža, 3. mjesto za nastup glazbene družine s pjesmom "Mercy" te 3. mjesto za fotografije pod nazivom "Zabilježeni snovi".
Svi radovi, i nagrađeni i nenagrađeni, predstavljali su ponos našeg Doma. Stoga čestitamo svim učenicima i odgajateljima koji su pridonijeli našem uspjehu!